دختران هم حق اظهار نظر دارند
قالَتْ إِحْداهُما يا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ إِنَّ خَيْرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِيُّ الْأَمِينُ(قصص/26)
يكى از آن دو زن گفت: اى پدر، او را استخدام كن، زيرا بهترين كسى است كه استخدامش می كنى (اين مرد) نيرومند با امانت است.
در جریان حضرت موسی علیه السلام هنگامى كه آن حضرت نزد حضرت شعيب علیه السلام آمد و سر گذشت خود را براى شعيب شرح داد و شعيب به وى فرمود: از دست ظالمان نجات يافتى يكى از دختران شعيب به پدر خود گفت: پدر جان! اين جوان را براى خويشتن استخدام كن. زيرا بهترين فردى كه تو بخواهى استخدام نمائى بايد آن كسى باشد كه: هم قوى و نيرومند باشد، و هم امين. و اين جوان:هم نيرومند است، و هم امين.
در الميزان از تفسير قمى نقل شده: از كجا دانستى كه قوى و امين است، گفت: قوّت او را از كشيدن دلو و آب دادن دانستم و دليل امانتش آنست كه به من گفت: تو عقب بمان راه را به من نشان بده من از قومى هستم كه به پشت زنان نگاه نمى كنيم، دانستم كه او امين است.
براساس این آیه می توان دریافت که دراعضای یک خانواده همۀ اعضاء اگر گفتار عاقلانه ومنطقی داشته باشند می توانند پیشنهادخود مطرح کرده وقابل قبول است. لذا دختران نیز در خانواده براساس منطق وحکمت، حق پیشنهاد دارند ودر این مورد تفاوتی با دیگران نداشته وحرفشان خریدار دارد.چنانکه دختر حضرت شعیب چنین کرد وکلام او مورد قبول پدر واقع شدچرا که دلیل این پیشنهاد را عقلا ومنطقا بیان کرد وگفت :القویّ الامین؛ این هم نیرومند است یا به قولی تخصص دارد وهم امین است،یعنی نسبت به کار خود تعهد دارد.